Antal snegle: ca. 20 stk.

Du skal bruge:
750 g Speltmel
150 g blødt smør
75g sukker
1/2 tsk. salt
1 æg
50 g gær
ca. 5 dl mælk 
2 tsk. kardemomme 

Fyld:
125 g blødt smør
125 g sukker
2 spsk. stødt kanel

Pensling:
Sammenpisket æg

Pynt:
Perlesukker

Fremgangsmåde:

Smelt smørret. Hæld mælken i og varm blandingen til den er lunken og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen til den er glat og smidig.
Lad dejen høve i ca. 30-40 min., til dobbelt størrelse.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til en rektangel. 
Blødt smør, sukker og kanel røres sammen til en remonce, som smøres på dejen.
Rul dejen sammen til en pølse og skær dejen ud med ca. 2 cm. mellemrum.
Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve, lunt og tildækket, i ca. 30 min.

Pensel kanelsnurrene med sammenpisket æg og drys dem med lidt perlesukker.

Bagetid: Ca. 12 min. midt i en 225 grader forvarmet ovn (varmluft 200 grader)

God fornøjelse og velbekomme. 

  Ring 30 50 51 29