Du skal bruge:
1 kylling
1 kop salt
1/2 selleri og tilsvarende rødbedder og æbler
2 spsk. Dijonsennep
1 dl olivenolie (+ lidt vineddike)
2-3 hvidløg
1 bdt. Persille

Frisk reven peberrod slat, peber, timian, gulerødder, selleriitop, laurbærblade og peberkorn.

Dagen før spisning gnides kyllingen i salt både indvendigt og udvendigt. Læg den i en plasticpose.

Skyl kyllingen godt indvendigt og udvendigt, sæt den over i vand som lige dækker, tilsæt lidt gulerødder, selleritoppe, peber, løg og lauerbærblade i og lad det koge op.

Skru ned og lad det simre i ca. En time til kyllingen er mør. Rør sennep med olivenolie, kom lidt vineddike i. Pres hvidløget i og smag til med salt og peber (evt. Eddike)

Skræl selleri og rødbedder og skær i tern- derefter røres det i dressingen.

Befri kyllingen for skind og ben, opdel i passende stykker. Drys hakket persille og revet peberrod over kyllingen.

God fornøjelse og velbekomme. 

  Ring 30 50 51 29