Opskrifter

  • Kanelsnegl med kardemomme

    Antal snegle: ca. 20 stk.

    Du skal bruge:
    750 g Speltmel
    150 g blødt smør
    75g sukker
    1/2 tsk. salt
    1 æg
    50 g gær
    ca.

    Læs mere
  • Lam i hø

    Kødet får smag af hø'et og fedtet sætter sig i hø'et så dem der ikke er vilde med lam kan ofte godt lide denne version.

    Læs mere
  • Langtidsstegt And

    Spirelyst ænder er frosne, den bedste måde at tø dem op på er: I køleskabet i ca. 3 dage

    Du skal bruge:
    1 And på: 3

    Læs mere
  • Let sprængt kylling

    Du skal bruge:
    1 kylling
    1 kop salt
    1/2 selleri og tilsvarende rødbedder og æbler
    2 spsk. Dijonsennep
    1 dl olivenolie (+ lidt vineddike)
    2-3 hvidløg

    Læs mere
  • Sprængt And

    Spirelyst ænder er frosne, den bedste måde at tø dem op på er: I køleskabet i ca. 3 dage.

    Du skal bruge:
    1 And
    1,5 L

    Læs mere
  • Stegt And

    Spirelyst ænder er frosne, den bedste måde at tø dem op på er: I køleskabet i ca. 3 dage

    Du skal bruge:
    1 And på: 3

    Læs mere

  Ring 30 50 51 29